Päivityksiä WebData Shopin lisäosiin – WooCommerce Shipit Pro

Päivityksiä WebData Shopin lisäosiin – WooCommerce Shipit Pro

WooCommerce Shipit Pro -lisäosan 2.0-versio

Webdata Oy:n WooCommerce Shipit Pro -lisäosa on päivitetty versioon 2.0. 


Tämä päivitys tuo mukanaan merkittäviä parannuksia:

Noutopistehaun parannukset: Noutopistehaun toiminnallisuus on uusittu kokonaan, mikä nopeuttaa ja sujuvoittaa hakua. Ulkoasuun on myös tehty parannuksia.

Tuki HPOS-tietokannalle: Uusi versio tukee WooCommercen nopeaa HPOS-tietokantaa. Lisätietoja HPOS-tietokannasta.

Uudet kuljetusyhtiöt: Päivityksen myötä lisäosa tukee Shipitin uusimpia kuljetusyhtiöitä, kuten Kaukokiito, Wolt ja Asendia.

Automaattinen noutopisteen haku: Jos tilaus on tehty toimitustavalla, joka vaatii noutopisteen mutta noutopiste puuttuu tilaukselta tai on tallentunut väärin, uusi automaattinen toiminto hakee noutopisteen uudelleen tilausta kuitattaessa. Tämä toiminto voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Shipit-lisäosan asetuksista kohdasta: "Haetaanko noutopiste automaattisesti, jos se puuttuu tilaukselta."

Muista tarkistaa, että noutopistehaku toimii edelleen moitteettomasti päivityksen jälkeen. Jos kohtaat ongelmia, ota yhteyttä suoraan Webdata Oy:n Kimmoon sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Posti SmartShip Pro, Matkahuolto Pro ja Unifaun Pro

Nämä lisäosat ovat olleet pois Webdata Oy:n valikoimasta jo jonkin aikaa, ja niiden jatkokehitys on nyt lopetettu. Koska Shipit-lisäosa tarjoaa nykyään samat palvelut, Webdata suosittelee vaihtamaan vanhat lisäosat uusiin Shipit Pro -lisäosiin.


Tärkeää muistaa

Ennen lisäosien päivittämistä on tärkeää ottaa varmuuskopio nykyisestä kaupasta. Päivityksen jälkeen muista tyhjentää kaikki välimuistit, joita kauppasi käyttää. Lisätietoja varmuuskopioinnista ja välimuistien tyhjentämisestä.

 

Shipit verkkokauppiaille

Shipit on kotimainen logistiikkapalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki suosituimmat kuljetusyhtiöt ja kuljetuspalvelut niin kotimaan- kuin ulkomaankauppaan. Yhdellä ilmaisella rekisteröitymisellä saat käyttöösi mm. Postin, Postnordin, Matkahuollon, DB Schenkerin ja UPS:n palvelut. 

Shipitin helpon integraation avulla tarjoat asiakkaillesi kattavimman noutopiste- sekä pakettiautomaattiverkoston kotimaassa ja ulkomaille ilman kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja - maksat vai tehdyistä lähetyksistä.

Shipit palvelee eri kokoisia verkkokauppoja ja Shipitin avulla lähetät niin pienet paketit kuin suuret lavat / rahdit joko Shipitin valmiiksi neuvotteluilla kuljetussopimuksilla tai omia kuljetussopimuksia käyttäen.

Rekisteröidy yrityskäyttäjäksi, aktivoi laskutus tai lompakko ja tehdään yhdessä pakettien lähettämisestä helppoa ja monipuolista!

 

Shipitin ammattitaitoinen asiakaspalvelu auttaa sinua arkisin klo 9–16:00
  • +358 (0) 20 752 8488
  • asiakaspalvelu[at]shipit.fi
  • verkkosivujen chatissa