Tehosta myyntiä ja kasva kansainvälisesti: Hyödynnä Shipitin monipuoliset kuljetusvaihtoehdot loppuvuoden sesonkiin

Tehosta myyntiä ja kasva kansainvälisesti: Hyödynnä Shipitin monipuoliset kuljetusvaihtoehdot loppuvuoden sesonkiin

Loppuvuosi on verkkokaupoille erityisen tärkeää aikaa, jolloin myynnin tehostaminen ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen ovat avainasemassa. Monipuoliset ja joustavat kuljetusvaihtoehdot voivat merkittävästi edistää näiden tavoitteiden saavuttamista. Shipit tarjoaa verkkokauppiaille helpon ja kustannustehokkaan tavan lisätä kuljetusvaihtoehtoja suoraan kaupan kassalle, mikä parantaa asiakaskokemusta ja voi johtaa myynnin kasvuun.

Toimitusten sujuvuus parantaa asiakaskokemusta ja myyntiä

Hyvin järjestetyt toimitukset, kuten täsmälliset kotiintoimitukset, sujuva asiakasviestintä ja helppokäyttöiset noutopisteet, vaikuttavat suoraan asiakkaan mielikuvaan verkkokaupasta. Kaikkien verkkokaupan osien tulee toimia saumattomasti yhdessä, jotta asiakaskokemus olisi yhtenäinen ja sujuva. Anna asiakkaan valita itse, minne hän haluaa tilauksensa toimitettavan. Tämä säästää aikaa ja vaivaa sekä vähentää ostoskorien hylkäämistä. Monipuoliset toimitusvaihtoehdot parantavat konversiota ja tarjoavat tärkeän edun erityisesti harvaan asutuilla alueilla, joissa asiakkaat arvostavat mahdollisuutta valita itselleen sopiva noutopiste tai jakelutapa.


Suostuimmat kuljetuspalvelut käyttöön helposti vain yhdellä rekisteröitymisellä

Shipit mahdollistaa verkkokauppiaille kaikkien suosittujen kuljetuspalveluiden käyttöönoton yhdellä ilmaisella rekisteröitymisellä, sekä kotimaan että ulkomaankauppaan. Laajaan kuljetusyhtiövalikoimaan kuuluvat muun muassa Posti, Matkahuolto, DB Schenker, Budbee, Asendia, GLS, Wolt ja UPS, jotka mahdollistavat monipuoliset toimitustavat. Samalla pääset hyödyntämään Suomen kattavimman noutopiste- ja pakettiautomaattiverkoston, joka ulottuu myös ympäri maailman. 


Kansainvälistä kasvua helposti Shipitin kustannustehokkailla toimitusvaihtoehdoilla

Shipit tarjoaa monipuolisia ja kustannustehokkaita toimitusvaihtoehtoja ulkomaille, jotka saa nopeasti käyttöön ilman monimutkaisia sopimusneuvotteluita. Tämä avaa mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita ympäri maailmaa ja kasvattaa liiketoimintaa ilman suuria investointeja. Esimerkiksi laajentamalla verkkokaupan toimintaa alkuun Ruotsiin, Viroon, Latviaan ja Liettuaan sekä kääntämällä kauppa englanniksi, saat lisättyä myyntiä ja näkyvyyttä. Lähettäminen näihin maihin on helppoa, vaivatonta ja yhtä lähes yhtä edullista kuin Suomen sisällä. Aloittamalla muutamasta maasta ja lisäämällä uusia maita vähitellen, voit helposti hallita ulkomaille lähettämistä ja laajentaa markkina-aluettasi. 

Shipit tarjoaa selkeät hinnastot ja tukee ensimmäisten lähetysten kanssa, jotta huomaat, kuinka helppoa ulkomaan lähetykset voivat olla. Pienellä lisäpanostuksella markkinointiin ja markkinoinnin laajentamisella esimeriksi Ruotsiin ja Baltiaan sekä verkkokaupan kääntämisellä englanniksi voit merkittävästi kasvattaa kansainvälistä liiketoimintaasi.

Shipitin COO Sami Hakanen vinkkaa, ettei koko maapalloa tarvitse valloittaa kerralla, vaan voit aloittaa lähimaista, kuten Balttiasta, Ruotsista, Tanskasta ja Saksasta ja näin pystyt tavoittaaan yli 100 miljoonaa potenttiaalista uutta asiakasta.


Yhteenvetona

Loppuvuoden sesonkina kuljetusvaihtoehtojen lisääminen voi merkittävästi tehostaa myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta. Shipit tarjoaa verkkokauppiaille monipuolisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka tekevät toimitusten hallinnasta helppoa ja joustavaa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Nyt on oikea aika varmistaa, että kauppasi tarjoaa juuri ne toimitusvaihtoehdot, joita asiakkaasi toivovat – helposti ja kustannustehokkaasti Shipitin avulla.

Lue lisää Shipitin palveluista verkkokaupoille ja tutustu samalla Shipitin valmiisiin verkkokauppaintegraatioihinRekisteröitymällä Shipitin yritysasiakkaaksi saat heti käyttöösi yrityksille suunnatut palvelumme sekä hinnat, rekisteröityminen on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Tutustu myös kattavaan kuljetusyhtiöidemme valikoimaan ja pyydä eri palveluiden hinnastoja Samilta sähköpostitse myynti(at)shipit.fi. 


Shipitin käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta

  1. Rekisteröidy käyttäjäksi
  2. Asenna Shipit-lisäosa verkkokauppaasi
  3. Aktivoi Shipit API-tunnukset ja maksutapa 
  4. Valmista

 

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin klo 9–16

  • +358 (0) 20 752 8488
  • asiakaspalvelu[at]shipit.fi
  • verkkosivujen chatissa