Revise Odoo Shipit Connector – kustannustehokkaat toimitusratkaisut

Revise Odoo Shipit Connector – kustannustehokkaat toimitusratkaisut

Revise Oy – Luotettava Odoo-kumppani suomalaisille PK-yrityksille

Revise Oy on kokenut suomalainen Odoo-kumppani, joka on erikoistunut räätälöityjen Odoo-järjestelmien toteutukseen ja integraatioihin. Revise tarjoaa kattavat ratkaisut, jotka auttavat suomalaisia PK-yrityksiä tehostamaan liiketoimintaprosessejaan ja parantamaan toimintansa tehokkuutta.

Revise Oy:n yhtenä erikoisosaamisalueena ovat kuriiripalvelujen integraatiot

Revise on kehittäneet Shipit Connectorin, joka mahdollistaa saumattoman integraation Odoo-järjestelmän ja Shipit Oy:n tarjoamien kuljetuspalveluiden välillä. Tämä ratkaisu automatisoi lähetysten hallinnan ja tuo sujuvuutta logistiikan prosesseihin, mikä säästää yrityksiltä aikaa ja resursseja.

Revisen Odoo Shipit Connector tarjoaa kaikki Shipitin monipuoliset palvelut, kuten kustannustehokkaat toimitusratkaisut, osoitekorttien tulostuksen, EDI-lähetykset ja laajan noutopisteverkon. Lisäosan avulla hyödynnät myös asiakaspalautukset, ovelta ovelle -palvelut ja Express-lähetykset. Saat kilpailukykyiset hinnat suurille lähettäjille, selkeän tilaushistorian ja mahdollisuuden käyttää omia kuljetusyhtiöiden asiakasnumeroita.

Shipt Connectorin voi hankkia olemalla suoraan yhteydessä Revisen asiakaspalveluun https://www.revise.fi/ota-yhteytta

– Valitse Revise Oy, kun haluat yrityksellesi toimivan, mukautetun ja integroidun Odoo-järjestelmän, joka tukee liiketoimintasi kasvua | Jukka Saarikko, CEO and President at Revise Oy

 

Mikä on Odoo? 

Odoo on monipuolinen ja joustava ERP-järjestelmä, joka integroi yrityksen eri toiminnot kuten myynnin, varastonhallinnan ja asiakaspalvelun yhteen järjestelmään. Sitä käyttävät yritykset kaikenkokoisista startup-yrityksistä suuriin kansainvälisiin organisaatioihin.

Odoo tarjoaa yli 50 erilaista moduulia, ja sen avoimen lähdekoodin ansiosta järjestelmää voidaan räätälöidä täydellisesti yrityksen tarpeiden mukaan. Lisäksi Odoon integraatiot kolmannen osapuolen palveluihin, kuten Shipitiin, tarjoavat merkittäviä hyötyjä liiketoiminnan tehostamiseen ja sujuvoittamiseen.

Tutustu lisää Oodoo ERP -järjestelmään ja Revise Oy:n palveluihin sekä Shipitin yrityksille ja verkkokaupoille tarjoamiin ratkaisuihin. Anna Shipitin ja Revisen auttaa sinua ja yritystäsi tehostamaan toimitusprosessia ja erottumaan kilpailijoista.