Shipit ja Wolt yhdistävät voimansa: Nyt koko Suomen kattavat pikatoimitukset jopa tunnissa!

Shipit ja Wolt yhdistävät voimansa: Nyt koko Suomen kattavat pikatoimitukset jopa tunnissa!

Shipit ja Wolt ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen, joka kattaa koko Suomen pikatoimitukset. Tämä uusi kumppanuus yhdistää Shipitin logistiikkaosaamisen Woltin laajaan kuljetusverkostoon, mikä tuo mukanaan huomattavia etuja asiakkaille ympäri maata.

Wolt toimii Suomessa jo yli 90 kaupungissa, ja Shipit on mukana näissä kaikissa. Woltin pikatoimitukset tarjoavat yrityksille, verkkokauppiaille ja vertaiskauppiaille nopean ja luotettavan tavan toimittaa tuotteita asiakkaille. Woltin avulla yritykset voivat tarjota asiakkailleen jopa tunnin toimituksia samana päivänä, mikä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa kilpailuetua. Verkkokauppiaat hyötyvät palvelun nopeudesta ja joustavuudesta, kun taas vertaiskauppiaat voivat helposti toimittaa myymänsä tuotteet ostajille ilman, että heidän tarvitsee itse huolehtia logistiikasta.


Woltin käyttöönotto on helppoa Shipitin asiakkaille

Woltin käyttöönotto on yksinkertainen prosessi. Ilmoita Shipitin asiakaspalveluun, mille alueelle haluat Woltin palvelut. Shipitin asiakaspalvelu huolehtii Woltin kytkemisestä haluamallesi postinumeroalueelle, joten voit keskittyä liiketoimintaasi ilman ylimääräistä vaivannäköä.

Woltin toimituspalvelut ovat saatavilla Shipitin kautta yritysasiakkaille hintaan 8,86 € + alv per lähetys. Tämä kilpailukykyinen hinta kattaa toimitukset lähes kaikille postinumeroalueille Suomessa. Woltin kumppanuusohjelma toimii erikseen, ja siitä voit lukea lisää Woltin sivuilta.

 

Yhteistyön edut

Yhteistyö Shipitin ja Woltin välillä mahdollistaa entistä nopeammat ja tehokkaammat toimitukset asiakkaille ympäri Suomen. Tämä parantaa palvelukokemusta ja antaa yrityksille mahdollisuuden erottua kilpailijoistaan markkinoilla. Yhdessä Shipit ja Wolt tarjoavat asiakkailleen huippuluokan toimitusratkaisuja, jotka täyttävät nykyajan vaatimukset nopeudesta ja luotettavuudesta.

– tehdään yhdessä pakettien lähettämisestä helppoa ja ennen kaikkea nopeaa!

 

Lue lisää Shipitin palveluista yrityksille ja verkkokaupoille ja rekisteröidy veloituksetta yritysasiakkaaksi.

Shipitin ammattitaitoinen asiakaspalvelu auttaa sinua arkisin klo 9-16:00

  • +358 (0) 20 752 8488
  • asiakaspalvelu[at]shipit.fi
  • verkkosivujen chatissa