PostNord kohti fossiilitonta tulevaisuutta – Uudet tavoitteet, laajentuva verkosto ja hinnoittelumuutokset

PostNord kohti fossiilitonta tulevaisuutta – Uudet tavoitteet, laajentuva verkosto ja hinnoittelumuutokset

PostNord kohti fossiilitonta tulevaisuutta

PostNord tavoittelee fossiilittomia palveluja vuoteen 2030 mennessä. Logistiikka-ala on merkittävä päästöjen lähde, ja maantiekuljetukset muodostavat 76 % Euroopan kuljetusalan päästöistä. PostNordin Nima Ghaviha johtaa suunnitelmaa, jossa pyritään 40 % hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen vuoteen 2025 mennessä vuoden 2020 tasosta.

Fossiilittomuuteen siirtyminen perustuu kasvavaan asiakaskysyntään, kustannussäästöihin ja moraaliseen vastuuseen. PostNordin ajoneuvokannasta 30 % on sähköisiä, 2 % kulkee biokaasulla ja 30 % käyttää uusiutuvaa dieseliä. Yhtiö on jo vähentänyt päästöjä 30 % vuodesta 2020, ja noin 40 % kevyistä ajoneuvoista on sähkökäyttöisiä.

 

PostNord laajentaa noutopisteverkostoaan Suomessa

PostNord laajentaa noutopisteverkostoaan Suomessa, tällä hetkellä noutopisteitä on 2 200 ja määrä kasvaa marraskuussa 2 500:aan. Lisäksi Lähiboksit, joustavasti sijoitettavat pakettiautomaatit, helpottavat suomalaisten arkea, ja ne ovat saaneet erinomaisen vastaanoton.

 

PostNordin hinnoittelumuutokset 1.11.2024 alkaen

PostNord muuttaa hintojaan 1. marraskuuta 2024 alkaen varmistaakseen palvelujensa laadun ja vastatakseen kasvaviin kustannuksiin. Hintojen nousuun vaikuttavat erityisesti lisääntyneet henkilöstö-, energia- sekä korjaus- ja huoltokustannukset.

Hinnoittelumuutokset Shipitin PostNord-sopimuksissa

  • PostNord MyPack Collect = 2,6%
  • PostNord MyPack Home = 3,2%
  • PostNord Parcel = 3,2%
  • PostNord Pallet = 3,4%
  • PostNord Groupage 3,4%

 

Hinnat päivittyvät automaattisesti Shipitin ohjelmaan 1.11. Shipitin hinnat sisältävät aina ajankohtaiset polttoainelisät – ei piilokuluja.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja näistä tai muista muutoksista, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9–16:00 

  • +358 (0)20 752 8488 
  • asiakaspalvelu (at) shipit.fi 
  • verkkosivujemme chatissa Shipit.fi
     

Tutustu palveluihimme verkkokaupoille sekä yrityksille ja rekisteröidy veloituksetta!

Anna meidän auttaa sinua myös vienti- ja tuontirahdissa.