Budbeen palvelut on nyt saatavilla Shipitin asiakkaille

Budbeen palvelut on nyt saatavilla Shipitin asiakkaille

Upeita uutisia Shipitin asiakkaille! Budbeen palvelut ovat nyt käytettävissä Shipitin asiakkaille omilla sopimusnumeroilla. Tämä mahdollistaa Budbeen nopeiden ja luotettavien kuljetuspalveluiden hyödyntämisen omilla sopimushinnoilla. Aloita Budbeen palveluiden käyttö heti ilmoittamalla sopimusnumerosi Shipitin asiakaspalveluun.

Budbeen palvelut:

Toimitus kotiin (Budbee Home)

Budbee Home -palvelulla tilauksesi toimitetaan suoraan kotiovellesi iltapäivän ja illan aikana. Tämä kätevä toimitustapa kulkee uusiutuvalla dieselillä (HVO100) ja sähköllä. Toimitusten enimmäismitat ovat:

  • Max. paino: 20 kg
  • Pisin sivu (pituus, syvyys tai korkeus): 120 cm
  • Pisin sivu + ympärysmitta: 300 cm


Toimitus Budbee Boxiin (Budbee Box)

Budbee Box -palvelulla voit noutaa ja palauttaa pakettisi valitsemaasi Budbeen pakettiautomaattiin silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tämä palvelu kulkee myös uusiutuvalla dieselillä (HVO100) ja sähköllä.

  • Instabee Locker -toimitusten enimmäismitat: 29 cm x 39 cm x 59 cm
  • Max. paino: 20 kg


Helpot palautukset

Budbee ei tarjoa vain toimituksia, vaan huolehtii myös palautuksista. Voit palauttaa pakettisi helposti joko kotiovelta noudettuna tai pakettiautomaatin kautta. Palautuksen varaaminen tapahtuu kätevästi Budbeen sovelluksen avulla – ilman tarvetta lappujen tai printtereiden käytölle.

Nyt voit siis hyödyntää Budbeen käteviä toimitustapoja verkkokaupassasi Shipitin integraation avulla ja tarjota asiakkaillesi entistä joustavamman ja luotettavamman toimituskokemuksen.

Lue lisää Shipitin monipuolisista palveluista verkkokaupoille sekä yrityksille ja rekisteröidy veloituksetta yritysasiakkaaksi. 

Shipitin avulla järjestät yrityksesi paketin lähetystarpeet ja rahtikuljetukset helposti omien sopimusnumeroiden lisäksi Shipitin valmiiksi neuvotelluilla kuljetussopimuksilla. Kurkkaa kaikki Shipitin tukemat kuljetusratkaisut ja kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme.

– Tehdään yhdessä pakettien ja rahdin lähettämisestä helppoa ja vaivatonta!

Shipitin asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 9–16 

  • +358 (0)20 752 8488
  • asiakaspalvelu (at) shipit.fi
  • verkkosivujen chatissa Shipit.fi